plaatje is http://www.maryamma.nl/images/background/daypage.jpg css = day_css.php Uglystick Workshop informatie

Wat is een Ugly Stick?

De Ugly stick is een traditioneel instrument uit New Foundland. De basis van het instrument is een boomtak, mop (om te dweilen) of bezemsteel. Aan de stok worden onder andere flessendoppen, blikjes, toeters, bellen, borden, potten en pannen bevestigd. Het maakt niet uit wat er allemaal aanhangt zoalng er maar lawaai mee gemaakt kan worden. Door ritmisch op de grond te stampen en met een stok op de andere attributen te slaan onstaat een ritmisch patroon.
Vraag nu een offerte aan!

Workshop Uglystick maken

Tijdens deze workshop maak je je eigen uglystick. Wij zorgen voor de bezemsteel, het gereedschap en de flessendoppen, het aankleden van de uglystick en de materialen daarvoor laten we aan jullie zelf over. Traditioneel wordt aan de onderkant van de uglystick een schoen of laars bevestigd en vaak een poppenkop aan de boven kant. Dit kan ook een versierd blik, de bovenkant van de dweilmop of iets anders creatiefs zijn.

Workshop.

Uiteraard moet ons zelfgemaakte instrument die dag ook bespeeld worden. Als iedereen klaar is met zijn ugly stick gaan we muzikaal aan de slag. We leren stap voor stap de fijne kneepjes van het ugly stick spelen en sluiten de dag af met een swingend en ritmisch concert. Je zult merken dat het makkelijker lijkt dan het is er zit nog een leuke uitdaging in om het ritmisch goed op elkaar af te stemmen.
Voor een impressie van het instrument bekijk dit filmpje op You-tube.
Hoe speel je een Ugly Stick !

Lunch, maaltijd en drankjes.

In overleg kunnen we er een leuk programma maken met een heerlijke lunch en of maaltijd na afloop van de workshop. Voor koffie /thee en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Wilt u meer weten over deze unieke workshop? Neem dan contact met ons op middels het offerte formulier. U kunt uiteraard ook bellen voor meer informatie en een eerste kennismaking.
offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte


sendpic