plaatje is http://www.maryamma.nl/images/background/sunrisepage.jpg css = sunrise_css.php Workshops en Bedrijfsarrangementen

Uitje boeken? Niet verder zoeken!

Het organiseren van het jaarlijkse bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of familie feest brengt heel wat hoofdbrekens met zich mee. Aan u de uitdaging om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en de dag tot een onvergetelijk succes te maken. Als organisator wordt tegenwoordig meer van u verwacht dan een middagje bowlen, steengrillen of karten.
Het moet gaan om een unieke ervaring voor alle leeftijden waar nog lang over wordt nagepraat.
Vraag nu een offerte aan!

Makkelijker kunnen we het niet maken, leuker wel.

In de vele workshops en arrangementen die de afgelopen jaren door ons zijn verzorgd, hebben we ruime ervaring opgedaan en vele tevreden klanten achtergelaten.
Al onze workshops zijn te combineren met een lunch of een heerlijk buffet waarbij ook voor de drankjes wordt gezorgd. Het vinden van een geschikte en sfeervolle locatie is voor ons geen probleem. Mocht u speciale wensen hebben, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Mogelijkheden

Percussie: Djembeworkshop, trommel op rommel workshop en uglystick.
Creatief: Recyclen met diverse materialen
Catering: Lunch, drankjes en hapjes, (Afrikaans) diner, buffet of barbecue.

U kunt ook onze workshops combineren met een andere activiteit op aanvraag. Wij zoeken hiervoor graag de juiste aanbieder voor u.
U hoeft niets meer te doen en kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten!

offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte


sendpic