plaatje is http://www.maryamma.nl/images/background/daypage.jpg css = day_css.php Afrikaanse Catering

Afrikaanse Catering op lokatie

Maryamma verzorgt in samenwerking met diverse cateraars een heerlijke Afrikaanse lunch, maaltijd of buffet. Behalve smakelijk en voedzaam is het vooral een culinaire ontdekkingsreis langs de verschillende Afrikaanse keukens. Op verzoek kan ook een vegetarische maaltijd geserveerd worden. Bent u iets minder avontuurlijk en zoekt u het liever wat dichter bij huis? Geen probleem er zijn diverse andere mogelijkheden.
Vraag nu een offerte aan!


Menu en drank keuze

De keuze van het buffet hebben wij eenvoudig gemaakt door voor u een reeks buffet suggesties samen te stellen. Al naar gelang het aantal deelnemers kunt een keuze maken uit een of meerder buffetten.
Een feestelijk welkomst drankje?
Maak een keuze uit de bijzondere Afrikaanse wijnen, bieren of coctails om voor aanvang van de workshop alvast in de juiste stemming te komen!
Ook tijdens het buffet kunnen deze dranken genuttigd worden.

Prijs indicatie

Een uitgebreid Afrikaans driegangen buffet kunnen wij leveren voor 27.50 euro pp (ex 6 % btw) bij een minimum aantal van 20 personen
De prijzen zijn altijd exclusief btw, reiskosten, eventuele drankjes, accommodatie kosten en de huur van borden, bestek en glazen als die niet op de lokatie aanwezig zijn.
Uiteraard zorgen wij voor een sfeervolle aankleding van het buffet en de decoratie van de ruimte.

Maatwerk

In deze tijden van crisis kan het natuurlijk heel goed zo zijn dat u te maken heeft met een budget dat niet toereikend is voor een uitgebreid driegangen buffet. In dat geval proberen wij een menu voorstel aan te bieden dat wel realiseerbaar is binnen het budget. Uiteraard kunnen wij geen ijzer met handen breken maar zullen altijd ons uiterste best doen met een passend en even smakelijk alternatief en te komen.
offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte


sendpic