Buffet 1 : Zuid Afrika vis menu     Terug naar Catering
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
Cassave chips met pinda`s en gember tomatensaus
Pondu* vis
Witte plakrijst met pillipilli*
Afrikaanse oliebollen met een rum cocos saus

* Pondu : gerookte vis in cassaveblad
* Pilli pilli: pittige saus
* Cassave chips :Chips gebakken van cassave
Buffet 2 : Zuid Afrika Vlees Menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
Samosa´s* met gember tomatensaus
Bobotie* met mango chutney
Saffraanrijst en kachumbari salade*
Bakbanaan met karamelsaus

* Samosa : filodeeg gevuld met aardappelen, ui, erwten, curry en koriander
* Bobotie: gehakt taart met specerijen, ui, ei, melk en gedroogde vruchten.
* Katchumbari :Frisse salade met tomaat, ui en koriander
Buffet 3 :Zuid Afrika vegetarisch menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
*Dahl; currysoep
*Cous cous met rozijnen en geitenkaas
*Dadels en harisa*.
*Vijgen cake met saus naar keuze

*Harisa: pittige saus van pepers, tomaten, komijn, koriander en knoflook
Buffet suggestie 4 - Ethiopie Vlees menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
*Gerookte stuisvogel* salade
*Injera* met kip in ui tomatensaus
*Gebakken gehakt in ghee* (geklaarde boter) met berbere saus*
*Meloen chunks

*Struisvogelvlees: rood vlees net als biefstuk en zeer gezond. *Injera: gefermenteerde broodpannenkoekjes *Berbere saus: saus van ui, pepers en kruiden. *Ghee: geklaarde boter
Buffet suggestie 5 - Ethiopie Vis menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
Tonijn salade
Injera* met gefrituurde vis
Gebakken wortel en witte kool
Luchtige cake in icing sugar

* Injera: Gefermenteerde broodpannenkoekjes
Buffet suggestie 6 - Ethiopie Vegetarisch menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
Linzenpasta met Injera
Injera met groenten en berbere
Gebakken wortel en witte kool
IJs met biscuits en koffiesaus

* Injera: Gefermenteerde broodpannenkoekjes
* Berbere saus: pittige saus van pepers en kruiden
Buffet suggestie 7 - Ghana vlees menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
Cassave chips met gember-tomatensaus
Parelhoen in palmnotensaus
Fufu*
Vanilleijs met karamelsaus

* fufu stevig gestampte aardappelpuree
Buffet suggestie 8 - Ghana vis menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
Gebakken garnalen met knoflook en koriander
Stevig gebakken visfilet met een pinda saus
Fufu*
Mango soep

* Fufu stevig gestampte aardappelpuree
Buffet suggestie 9 - Ghana vegetarisch menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Nagerecht

Verklaring
Ghanese salade
Cassaveblad met gemalen pompoenpitten
Fufu*
Gebakken bakbanaan met gember

* Fufu stevig gestampte aardappelpuree