plaatje is http://www.maryamma.nl/images/background/sunsetpage.jpg css = sunset_css.php Trommel op rommel

Trommel op Rommel Workshop

In deze workshop trommelen we op allerlei materialen uit onze wegwerp maatschappij. Tonnen, vaten, pannen, verfblikken en jerrycans alles is geschikt voor deze workshop. Behalve rommel om op te trommelen hebben wij ook 'echte' instrumenten gemaakt waarop je een melodie kunt spelen. Zo kunnen we in de workshop ritme en melodie combineren. We beginnen de workshop simpel maar er worden steeds meer 'instrumenten' toegevoegd.
Vraag nu een offerte aan!

Hoe werkt het ?

Wij komen op locatie met een 'berg rommel' voor alle deelnemers, een ervaren instructeur en een begeleider op 'scrap' drums!
De begeleider zorgt voor een basis 'groove' die het iedereen gemakkelijker maakt om in het ritme te blijven
Voor de workshop begint zetten we de 'rommel' klaar en wordt de ruimte gevuld met een bonte kleurrijke verzameling scrap instrumenten. Uw gasten weten niet wat ze overkomt als ze de ruimte binnenkomen ! Als ze van hun verbazing zijn bekomen kunnen we starten met de workshop.

Hoe verloopt een workshop?

Om een oorverdovend aritmisch spektakel aan het begin van de workshop te voorkomen worden eerst de ritmes uitgelegd en geoefend d.m.v. een stukje body percussie. Als dat eenmaal veelbelovend klinkt gaan we aan de slag met de drumstokken. Als het basis ritme staat als een huis, worden er steeds meer zeer bijzondere melodische instrumenten toegevoegd. Na een korte pauze maken we er met zijn allen een groot muzikaal spektakel van met nog een leuke muzikale verrassing aan het eind van de workshop

Locaties

De workshop kan plaatsvinden op onze eigen locatie in Alkmaar of op elke andere locatie in Nederland. Gaat u zelf een locatie regelen dan zijn de eisen waar de ruimte aan moet voldoen simpel. Voldoende ruimte voor alle deelnemers om te kunnen zitten, het liefst in een u-vorm, met een vrije ruimte voor het decor, de begeleider op scrap drums en de workshop leider. Houdt er wel rekening mee dat trommelen overlast kan bezorgen en overleg hierover met de beheerder. Wanneer u niet beschikt over en eigen ruimte dan kunnen wij dat voor u regelen.

Aanvullende mogelijkheden

* Welkomst drankje 'scrap cocktail'
* De workshop afsluiten met een bijzondere 'scrap' maaltijd! Leuk en bijzonder lekker!
* De workshop combineren met 'creatief recyclen'
* Zelf de instrumenten maken voor de workshop
* Een arrangement op maat

offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte offerte


sendpic