plaatje is http://www.maryamma.nl/images/background/daypage.jpg css = day_css.php Wie is Maryamma

Maryamma

Mijn werk is mijn hobby ! Wat is er nou mooier dan van je grote passie (de Afrikaanse muziek) je werk te kunnen maken. Het geven van de djembe workshops is elke keer weer een feest. Ik vind het geweldig om mijn passie door te kunnen geven. Dat doe ik met veel enthousiasme maar ook met een gezonde dosis humor. Leren en lachen gaan hand in hand. In 2009 is Maryamma opgericht en sinds die tijd heb ik in het hele land honderden workshops mogen verzorgen, voor de meest uiteenlopende groepen mensen. Ik kan u verzekeren, dat verveelt nooit.

Studiereizen

Tijdens mijn vele studiereizen naar Guinee en Senegal (West Afrika) leerde ik de betekenis kennen van de djembe muziek en zijn traditionele achtergrond. Mijn belangrijkste leermeester en mijn grote voorbeeld was (en is) Famoudou Konate, grootmeester van de djembe. Mijn langste tijd in Guinee was 6 maanden een geweldige tijd waarin ik een schat aan ervaring heb mogen opdoen. Deze ervaring komt mij nu goed van pas tijdens het geven van de workshops en mijn wekelijkse djembelessen.

Lafe Soko Kadan
Soli Numu Dununbe

2000

2001
1998-2003


2003
2004-2006
2009- nu
Workshop bij Famoudou Konate in Guinee Conakry, lessen van o.a Nansady Keita.
Reis naar Sangbaralla.
Workshop met Victor Sams in Senegal met Ibro konate en Ousmane Seye.
Wekelijks les bij Ponda O'Brien en Victor Sams, dansbegeleiding en optredens met Michel Agbodo en optredens met Victor Sams, Ousmane Seye, Ablas Solo en Ibu Sylla.
6 maanden in West Afrika Guinee Conakry, workshops bij Famoudou.
Balafoonles bij Ibu Sylla.
Gespeeld met 'Zogatigout'.
Djembe & Percussie Workshop op maat in heel Nederland


sendpic