Hoe lang duurt een djembe workshop ?

Uiteraard bepaalt u zelf hoe lang de workshop gaat duren. Wij adviseren echter een tijdsduur van 90 minuten, hierin zit een korte pauze.

Hoeveel mensen kunnen er in een groep ?

Het aantal deelnemers per groep kan varieren tussen de 15 en 200 deelnemers.

Heeft iedereen een eigen instrument om te bespelen ?

Ja voor alle deelnemers wordt er een origineel Afrikaanse djembe meegenomen om te bespelen.

Nemen jullie ook nog andere instrumenten mee ?

Ja we hebben een heel assortiment aan kleine percussie instrumenten mee. U kunt daarbij denken aan een agogobel, shakers, sambaballen, woodblocks en nog veel meer. Deze instrumenten worden ook gebruikt in de workshop. Op verzoek kunnen wij ook een aantal origineel afrikaanse instrumenten meenemen waar we iets over vertellen.

Voor welke leeftijd is de workshop geschikt ?

De workshop is geschikt voor alle leeftijden, zelfs de hele kleintjes vinden het prachtig om erbij te zijn en voor spek en bonen mee te doen met een eigen trommeltje of percussie instrumentje. Vanaf acht jaar zijn de kinderen oud genoeg om actief aan de workshop deel te nemen.

Moeten wij een muzikale achtegrond hebben?

Nee dat is niet nodig de workshop opbouw wordt altijd aangepast aan de muzikaliteit van de groep en is zodoende voor iedereen te volgen. Mochten er zeer muzikale mensen in de groep aanwezig zijn dan zorgen wij voor een extra uitdaging.

Zij er nog andere mogelijkheden dan alleen djembe ?

Ja er zijn ook andere percussie workshops mogelijk. Bodypercussie, boomwhackers en trommel op rommel workshop. Wij informeren u graag.

Moeten wij zelf voor een ruimte zorgen ?

In de offerte gaan wij ervan uit dat u zelf voor de ruimte zorgt. Indien gewenst kunnen wij de ruimte voor u verzorgen of een aantal tips geven.

Wat voor eisen stellen jullie aan de ruimte ?

De ruimte niet te groot maar zeker niet te klein zijn. Alle deelnemers moeten kunnen zitten. De stoelen dienen in een u vorm klaargezet te worden. De stoelen dienen bij groter groepen dan 45 personen bij voorkeur in twee rijen opgesteld worden. De stoelen moeten vantevoren in de ruimte klaargezet worden en eventuele tafels of ander meubilair dient te worden verwijderd of aan de kant gezet.

Hoe gaat het met in en uitladen ?

Wij vragen een goede bereikbaarheid voor het in en uitladen en een parkeerplek. Mocht er niet voor de deur uitgeladen kunnen worden dan moeten er voldoend mensen aanwezig zijn om te helpen bij het uitladen ( aantal in overleg )

Moet de ruimte op de begane grond zijn ?

Indien de ruimte niet op de begane grond is dient er een lift aanwezig te zijn. Als er geen lift aanwezig is moeten er voldoende mensen aanwezig zijn om te helpen bij het uitladen ( aantal in overleg )

Wat is er nog meer nodig voor de workshop?

Stroom voorziening : Stopkontakt en haspel of eventueel een haspel van voldoende lengte om een stopkontakt in een aangrenzende ruimte te bereiken.