plaatje is http://www.maryamma.nl/images/background/daypage.jpg css = day_css.php Maryamma helpt Gambia
09-11-2011 : Marubas Tool Rental       Terug naar het overzicht.
Eind Augustus zijn wij opnieuw vertrokken naar Gambia voor de afronding van ons project.De container met spullen voor de shop was inmiddels aangekomen en alle dozen waren door Baba opgehaald in de haven. Er waren best veel dozen dus dat werd twee keer rijden.Behalve gereedschap waren er ook dozen met kleren voor het hele gezin dankzij vele aardige mensen die de kleding en schoenen bij ons kwamen afleveren.

Het uitpakken van de dozen was een feest, vooral de dames waren erg blij en de dagen daarna zagen we ze wel vier keer perdag in andere kleren lopen.Ze bleven zich omkleden.

De twee weken die we daar waren hebben we hard gewerkt om de winkel af te maken.Toonbank, computer tafel en gereedschapsbord, de toegangspoort die half uit zijn scharnieren lag zijn gemaakt en de aanleg van het electrasuccesvol afgerond.

Het was voor ons mega afzien, de hoge temperaturen speelden ons behoorlijk parten.Ons westerse gestel was hier niet helemaal tegen opgewassen en we werden uiteindelijk alle twee ziek, niet zo erg maar wel lastig.
Een bezoek aan het plaatselijke hospitaal was helemaal een belevenis op zich....nog nooit zoiets meegemaakt.

Maar de winkel is nu klaar en na een spetterend afscheidsfeest voor de hele buurt met een groep geweldige muzikanten konden we tevreden richting ons koude kikkerland.

Maruba Tool Rental ( MArja RUdy BAba ) is een feit laten we hopen dat ze er een succes van weten te maken.We gaan ons nu orienteren op de volgende stap..
Terug naar het nieuws overzicht.


sendpic